Festivalul Poeților – ANTOLOGIA COTNARI

Acesta este un subiect foarte interesant. Este a cincea oară când COTNARI 2018 are loc și va avea loc din nou în 2019. La acest eveniment vor participa poeți din întreaga lume. Ei sunt invitați să trimită poezii pentru a fi publicate în Antologie. Premiul I al HPP COTNARI 2018 este de 1.000 USD, iar Premiul II al HPP COTNARI 2018 este de 500 USD

Organizatorii acestui festival plănuiesc să organizeze din nou acest festival anul viitor, cu teme diferite în fiecare an. Temele vor fi anunțate pe site și caută înscrieri la categoriile poezie și proză, pentru ca fiecare poet să aibă șansa de a câștiga un premiu și de a apărea pe o placă comemorativă instalată la intrarea acestei ediții speciale a Poeților. Satul .

Un festival organizat anual de Academia Rusă de Științe din Moscova, Rusia, unde mulți poeți celebri sunt onorați și lucrările lor sunt judecate.

Acesta a avut loc pentru prima dată în 2012 și este un concurs organizat pentru a alege noi poeți pentru următoarea antologie COTNARI. Premiul din acest an a fost lui Alexander Lebedev.

Ideea festivalului este de a celebra arta poeziei în toate formele ei.

Ideea din spatele Antologiei COTNARI este de a veni cu o antologie a scriitorilor de poezie din India și de a o prezenta într-un mod spectaculos, pe parcursul unui eveniment de o săptămână.

Această secțiune va acoperi istoria festivalului. Festivalul a început în 1993 și a sărbătorit al 20-lea succes în 2018.

Trebuie să discutăm diverse aspecte ale poeziei din puncte de vedere diferite. În această secțiune, vom discuta o serie de subiecte legate de poezie și istoria ei, care este destul de extinsă, deoarece include o gamă largă de poezii din diferite epoci și locații geografice.

Poezia este un gen care implică împărtășirea și discutarea unor gânduri extrem de subiective. Mulți dintre cei mai buni poeți din lume susțin că cântatul sau pictura nu au la fel de succes ca poezia. Cei mai buni poeți sunt, de asemenea, cunoscuți a fi cei mai buni scriitori. Un număr mare de oameni ar putea fi dispuși să plătească bani sau doar să petreacă timp citind poezie, dar o pot scrie ei înșiși? Poeziile scrise de poeți pricepuți sunt bine lucrate și atent analizate. Unele poezii sunt frumoase sau melancolice, dar cum putem produce o poezie care să transmită atât gânduri profunde, cât și sentimente în cuvinte?

Această antologie de poezii își propune să ofere un răspuns la această întrebare. A fost compilat în primul rând pentru a ajuta poeții aspiranți care doresc să devină mai buni în meseria lor, dar nu au cunoștințe suficiente despre cum arată conținutul poetic. Această colecție include multe poezii ale poeților amatori care au câștigat concursuri populare de poezie amatoare.

Categories: Uncategorized